Bodybuilding Forum • Zobrazenie témy - Plánovanie diétny plán a cvičenie

Vyskúšali ste už Natural Nutrition? Naturálne doplnky za neskutočné ceny na www.namaximum.sk!

Plánovanie diétny plán a cvičenie

Debata týkajúca sa tréningu a cvikov na jednotlivé svalové partie.

Moderátori: KukoNr, Odin

Plánovanie diétny plán a cvičenie

Poslaťod jackwalker85 » Uto Jan 28, 2014 11:55 am

Vo svojom režime už vlastné plánovanie diéty , cvičenia a odpočinku hlboko sa teší na zmeny , ktoré priniesol súťaž a vyzýva všetkých , ktorí sa snažia schudnúť .

Za účasť na Fit web

Čo povedala o sebe : " ... Mal som strach z jedla a pretože zmizol súťaž Otvorila som oči a otvoril nový život pohyb sa stal súčasťou bežného dňa som šťastný . " Čo mi bude chýbať " Sue , Lena , Peter , Newsroom Diéty a fotograf, ktorý vždy sa objavil , keď to najmenej očakávame tiež , je mi ľúto , že celá súťaž bola ukončená ..

" Môj trik na chudnutie : " Pohoda a kľud je najdôležitejšie. A potom sa pridajú do života najprirodzenejší pohyb - chôdza a zdravé a vyvážené stravovanie .

Čo porotu ?
Pert : .. " Eva pre mňa bolo veľkým prekvapením Na začiatku som nemal dať moc šancu , pretože to bola žena s nárastom obrázku rizík , chronickej výživu s úplne zničenej metabolizmu Ona bola neustále v strese . zle spal , bol stále unavený , ale hlavne zo strachu pred jedlom . a potom sa to zmenilo , pričom všetky rady vážne , a veril , že oni mali odvahu vstúpiť do neho .

Zvýšili sme denný príjem energie , sme porovnávali metabolizmus . Eva začala užívať jedlo a navyše aj personálne zmeny a celkový spôsob myslenia sa zmenilo k lepšiemu . Stratila väčšinu , aj keď oni mali najhoršie východiskovú pozíciu.

Budovanie svalov cvičenia
jackwalker85
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Uto Jan 21, 2014 7:34 am
Kredit: 14

E-shop s doplnkami vivy

Späť na Tréning

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


cron