Vyskúšali ste už Natural Nutrition? Naturálne doplnky za neskutočné ceny na www.namaximum.sk!
joeart píše:pridaj na jedle ved neni mozne aby sa ti th nehybala...
miroVK píše:ked som ja siel Korteho,tiez som stal vahovo na jednom mieste pokial si pametam.. alebo rozdiel bol cca 1 kg... za dva mesiace...
joeart píše:ak nahodou necvicis brucho tak zacni a poriadne so zatazou - mohamedany na kladke, brusaky s kotucom, dvihanie noh vo vise...
RHINO píše:joeart píše:ak nahodou necvicis brucho tak zacni a poriadne so zatazou - mohamedany na kladke, brusaky s kotucom, dvihanie noh vo vise...
no brucho necvicim to je pravda, vyzorovo je ok aj bez toho a nebavi ma to moc ale najvyssi cas zacat
a to jako myslis teraz pri tomto treningu? bo ja ked to odcvicim mam dost. Nechapem jak moze ist nekto doplnkove cviky... ked hej tak v netreningove dni dam neco na burhco teda
a sacharidy tak podla pocitu, pred treningom a po treningu to je samozrejmost a pocas dna tak od oka..
Sabre píše:miroVK píše:ked som ja siel Korteho...
Kolko si skocil silovo?? ked si vahovo pribral len 1kg.... davnejsie si tusim aj spomynal ze to ides ale ze by si bol spokojny som nevidel prave naopak co si mi pisal... neviem uz si nepamatam presne bolo to davno ale tak mozes napisat co ti to dalo..
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť