Bodybuilding Forum • Zobrazenie témy - Doplnky na báze Nitrix-Oxide (N.O.)

Vyskúšali ste už Natural Nutrition? Naturálne doplnky za neskutočné ceny na www.namaximum.sk!

Doplnky na báze Nitrix-Oxide (N.O.)

Suplementy u nás a vo svete .

Moderátori: Sabre, motaba, ghost, KukoNr

Doplnky na báze Nitrix-Oxide (N.O.)

Poslaťod Odin » Sob Jan 10, 2009 11:26 am

Hlavnou zložkou je aminokyselina Arginín

Arginín čiže kyselina 2-amino-5-guanidinovalérová aminokyselina. Izomér L-arginín je jednou zo základných proteinogénnych aminokyselín. Je najbázickejšou proteínogénnou aminokyselinou. Vo vysokých množstvách je prítomný hlavne v protamínoch a v histónoch. Je esenciálna aminokyselina.

Vplyv

Je dôležitá zložka bielkovín, nevyhnutná pre ľudský organizmus hlavne v detskom veku. Je potrebný pre normálnu činnosť hypofýzy. Spolu s L-ornitínom stimuluje uvoľňovanie rastového hormónu. Arginín má vplyv na detoxikáciu v pečeni, vylučovanie amoniaku, tvorbu spermií, obličky, hojenie rán. Je tak isto potrebný pri syntéze bielkovín. Arginín ďalej prispieva k tvorbe kolagénu ktorý je dôležitou súčasťou u väzivových tkanív. Veľký význam má pri vytváraní neuroprenášača oxidu dusného (NO). Arginín a prekurzory pyruvátu majú ochranný účinok. Stimulovaním vylučovania glukagónu znižujú riziko kardiovaskulárnych ochorení a rakoviny.

Voľný arginín slúži v mnohých rastlinách ako zásobná a transportná forma dusíka.

Zdroje

* slnečnicové a sezamové semená
* pšeničný chlieb
* hnedá ryža
* ovsená kaša
* orechy
* čokoláda
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 125

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod Paweer » Pia Jan 16, 2009 10:19 pm

ktore podla vas najlepsie slape? ako to mate vyskusane rad by som vedel.. mam cisty arginin a ten napumpuje celkom poho.. ale je ozaj pravda jak vravia k tomu nitrixu ze jak sa sval napumpuje tak zostane :D a o co je nitrix lepsi ked je o tolko krat drahsi :)
Obrázok užívateľa
Paweer
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

Poslaťod Odin » Pia Jan 16, 2009 11:51 pm

o to,ze obsahuje este taurin, maltodextrin a ked tak kreatin :wink: inak donedavna som si kupoval len NO-xplode,lenze to islo vela do penazi tak som zacal davat arginin s maltodextrinom a mam ten isty efekt ako s drahym produktom 8)
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Poslaťod matocetos » Sob Mar 07, 2009 8:35 am

je vhodny NITRIX od BSN do seba trepat aj pri rysovani.. beriem ho teraz(pri objemovke) som v 3tyzdni a mam 2X 360 kapsul...a neviem aky to bude mat efekt pri miernom rysovani..ta daco helpnite..PLS
matocetos
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Odin » Sob Mar 07, 2009 11:17 am

Samozrejme ze je vhodne davat nitrix aj pri rysovani, aspon ta to pekne nakopne a napumpuje cize zilky bude krasne vidiet ked budes poriadne rysovat. Ja nitrix davam hlavne v lete ked sa snazim trocha rysovat je to fakt dobra vec mozem len odporucit :wink:
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Poslaťod matocetos » Ned Mar 08, 2009 3:18 pm

oojeee potesil si ma ..uz somsi myslel ye ho vysadim lebo mam 2X 360 kapsula myslim ye to bude pekny vysledok po tej 12 tyzdnovej kuure
matocetos
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Odin » Pon Mar 09, 2009 12:52 pm

urcite by som to uzival aj pocas diety ,uvidis sam ako to bude fungovat na teba hehe zilky budu uplne v sade :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Poslaťod dEnKu » Uto Mar 24, 2009 8:39 pm

chlapci s te zalozeny na zilkach :)))
Obrázok užívateľa
dEnKu
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod DanyDeadMan » Uto Mar 24, 2009 9:07 pm

tento Nitrix by som mohol uzivat aj ja ? ale nechapem ake ma ucinky? napumpuje svaly?
DanyDeadMan
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Odin » Str Mar 25, 2009 1:39 am

Nitrix zlepsuje prekrvenie ,cize tym zabezpecuje lepsi prisun zivin do svalu.Z nitrixu svaly nemozno ocakavat lebo je to len doplnok z kategorie stimulantov :wink:
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Poslaťod robo916 » Štv Apr 23, 2009 3:19 pm

a co si myslite o naNO VAPOR-e je to dobry NO? lepsi ako nitrix?
robo916
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod Odin » Štv Apr 23, 2009 3:23 pm

robo916 píše:a co si myslite o naNO VAPOR-e je to dobry NO? lepsi ako nitrix?

tu je uz existujuca tema viewtopic.php?t=86 no zatial to vyzera tak, ze nikto nema ziadnu skusenost s tymto pripravkom............inak podla mna dost predrazene to je ja by som skor zobral klasicky nitrix :wink:
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Poslaťod WiGGL3S » Pon Máj 25, 2009 6:51 pm

Ake su vsetky vedlajsie ucinky nitrixu ?
Obrázok užívateľa
WiGGL3S
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Odin » Pon Máj 25, 2009 7:24 pm

Par ludi sa uz stazovalo na prisernu bolest hlavy ale to bolo sposobene zvysenim krvneho tlaku no ale zalezi to hlavne aj od davkovania a je to aj dost individualny problem by som povedal tak tazko o tom hovorit ako o neziaducom ucinku :roll:
Inak kazdy doplnok ked sa uziva tak ako sa ma nemalo by hrozit ziadne riziko neziaducich ucinkov, ved predsa ide len o doplnok a navyse kazdy podlieha prisnej zdravotnej kontrole inak by sa to nemalo predavat.
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Poslaťod thunderh4wk » Uto Máj 26, 2009 7:52 pm

Odin píše:Inak kazdy doplnok ked sa uziva tak ako sa ma nemalo by hrozit ziadne riziko neziaducich ucinkov, ved predsa ide len o doplnok a navyse kazdy podlieha prisnej zdravotnej kontrole inak by sa to nemalo predavat.

nemalo... :roll:
Obrázok užívateľa
thunderh4wk
V žilách mu koluje NITRIX
V žilách mu koluje NITRIX

Ďalší

Späť na Doplnky výživy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť